Geneo

Eficiența energetică dusă la perfecțiune: profilul pentru ferestre complet armat, din materialul Hightech RAU-FIPRO®

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adâncimea de 86 mm care există în acest moment pe piaţa de construcții. Particularitatea sistemelor GENEO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită. Prin această tehnică, armăturile de oţel nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%. În acest fel, GENEO® asigură cele mai bune valori de izolație termică, eliminându-se punţile termice cauzate de utilizarea armăturilor de oțel. Chiar şi normativele tehnice pentru conservarea energiei (EnEV), sunt realizate peste cerințe cu GENEO®. În același timp, sistemul de ferestre oferă premisele pentru design și confort, fără a fi nevoie de soluții de compromis.
PROPRIETĂȚI:
Adâncime constructivă: 86 mm / garnitură mediană
Număr de camere: 6 camere
Izolare termică: Uf = până la 0,85 W/m²K
Economie de energie: până la 76%*
Material: compozit din fibre RAU-FIPRO®, acoperit la exterior cu material de calitate coextrudat RAU-PVC pentru suprafețe de cea mai bună calitate
Izolare fonică: fară armare, până la RwP = 47 dB (cu geam Rw = 50 dB)
Protecție antiefracție: până la clasa WK3, până la clasa WK2 fără armare
Permeabilitatea la aer: 4(EN 12207) Etanșeitatea la apă: 9A (EN 12208)
*Valori de calcul: Reducerea pierderii de energie prin ferestre prin înlocuirea celor vechi din lemn / PVC din anii 80 (Uf= 1,9, Ug= 3,0) cu ferestre din profile REHAU GENEO (Uf= 0,86, Ug= 0,5, dimensiune fereastră 123x148 cm)

Galerie fotografii geneo

Descarca documentatie / cataloage despre geneo