Despre Noi

In amenajarea unei locuinte încercăm să ne personalizăm spaţiul, să îl organizăm astfel încât să se apropie cât mai mult de stilul nostru de viaţă. Ferestrele pe care le alegem joacă un rol important în crearea unor spaţii generoase, calde şi confortabile.

 Din varietatea de opţiuni care există în domeniul tâmplăriei şi al accesoriilor pentru tâmplărie, am făcut un scop din a ne susţine clienţii in alegerea acelor soluţii care să le caracterizeze stilul de viaţă, nevoile si exigenţele.

 Acesta este motivul pentru care ne-am ales parteneri de succes incepand de la procesul de productie - care foloseste cele mai noi tehnologii din domeniu pe linii complet automatizate - pana la furnizorii de materii prime de renume mondial precum Rehau , GU sau Saint Gobain.

 Ca urmare a acestui fapt va oferim toata gama de produse de tamplarie din PVC, precum si servicii de proiectare computerizata, executie la comanda si montare. Pe langa  ferestrele si usile din PVC, portofoliul de produse cuprinde si tamplarie din aluminiu, accesorii pentru ferestre (glafuri din PVC si aluminiu, plase de insecte, jaluzele verticale si orizontale, rulouri) si usi de garaj.

 Ne recomanda calitatea lucrarilor finalizate sau in curs de finalizare: pe de o parte lucrari anvergura - ca cele din Ansamblul rezidential “Cetatuia” din comuna Floresti: 8 blocuri a cate 5 etaje, 24 duplexuri, , Clinica de Neurologie II, Liceul Teoretic Lucian Blaga din Cluj Napoca, iar pe de alta parte nenumarate lucrari de tamplarie executate la proprietati private din judetul Cluj.

 Domeniul in care excelam sunt ferestrele si usile din PVC si in paginile urmatoare va punem la dipozitie cateva informatii despre caracteristicile materialelor din care e executata tamplaria PVC, informatii pe care speram sa le gasiti utile si care sa contribuie la luarea unei decizii avizate.