IDEAL SISTEM - produse si servicii

Ne recomanda calitatea lucrarilor finalizate sau in curs de finalizare: pe de o parte lucrari anvergura - ca cele din Ansamblul rezidential “Cetatuia” din comuna Floresti: 8 blocuri a cate 5 etaje, 24 duplexuri, Clinica de Neurologie II, Liceul Teoretic Lucian Blaga din Cluj Napoca, iar pe de alta parte nenumarate lucrari de tamplarie executate la proprietati private din judetul Cluj.

Tamplarie PVC cu geam termopan

Tamplarie PVC cu geam termopan

Pachetul de geam termopan oferit de Ideal Sistem are 24 de mm grosime si foloseste argonul ca si gaz absorbant, avand un coeficient de transfer termic de 1,1

Tamplarie Aluminiu cu geam termopan

Tamplarie Aluminiu cu geam termopan

Ferestrele din aluminiu cu geam termopan asigura o izolare foarte buna si rezistenta mare la actiunea factorilor de mediu timp de pana la 50 ani.

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare pentru ferestre sunt o alegere inspirata, se poate bloca accesul lunminii, sunt o importanta bariera termica si fonica.

Usi de garaj

Usi de garaj

Recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor, uşile de garaj IDEAL SISTEM reprezintă alegerea ideală în echiparea garajului dumneavoastră.

Portofoliu

Portofoliu

Portofoliu de lucrari executate de IDEAL SISTEM. Va oferim la cel mai inalt nivel, produse si servicii de amenajari usi si ferestre accesorizate, sisteme...