Tamplarie PVC cu geam termopan

Pierderile de caldura intr-o cladire obisnuita se realizeaza in principal prin intermediu geamurilor si a usilor. In conditiile nevoii de economie si fiabilitate cea mai buna solutie o reprezinta tamplaria PVC (policlorura de vinil) cu geam termopan. Cand imbinati un termopan performant cu o tamplarie multicamerala si de grosime mai mare, obtineti valori optime ale izolarii termice si fonice.

Izolarea termica (sticla oferita de Ideal Sistem are 24mm grosime)

Imbunatatirea calitatii termice a unei constructii prin metoda izolarii termice inseamna mai putina energie consumata, si deci o economie in plus pentru factura de intretinere.
Profilele noastre au coeficientul de izolare termica apropiat de 1, si se incadreaza pana in clasa C de rezistenta la curenti / averse.
Pachetul de geam termopan oferit de Ideal Sistem are 24 de mm grosime si foloseste argonul ca si gaz absorbant, avand un coeficient de transfer termic de 1,1.
Studiile facute de profesionistii de la Rehau arata ca la folosirea unui profil pentacameral, pierderea energiei calorice se reduce la 25% comparativ cu ferestrele vechi din lemn, iar conform prospectelor de amortizare a costurilor de izolare termica, astfel de sisteme isi au amortizarea enrgetica pe perioade foarte reduse, de pana la 2 ani.

Izolarea fonica

In conditiile unei societati in continua expansiune si dinamica, poluarea fonica este un lucru omniprezent in marile orase. Ea poate ajunge la valori de 90 de decibeli, in medie, pentru orase mijlocii spre mari. Tamplaria de PVC cu geam termopan este un foarte bun izolator fonic, incadrandu-se in clasa fonica 4 (corespunzatoare profilelor cu 3 si 4 camere) sau 5 (pentru cele cu 5 camere), cum au stabilit specialistii Rehau.

Alege cele mai bune ferestre termopan de la IDEAL SISTEM pe profile:

Salamander - profile PVC cu geam termopan

Salamander - profile PVC cu geam termopan

Salamander - profile PVC cu geam termopan

Rehau - profile PVC cu geam termopan

Rehau - profile PVC cu geam termopan

Rehau - profile PVC cu geam termopan